-HR Terasz  offline rendezvénysorozat:

AntiBURNOUT

-Hogyan kerüljük el HR-esként a kiégést?

2024. 05. 31. Vakvarjú Étterem Újlipót, Budapest

Ingyenes esemény HR Terasz tagok számára!

A témáról:

A burnout szindróma alattomosan őrli fel a munkavállalók és a terhelt HR-es életét is. A HR Terasz csapatával egy élő rendezvényen finom üdítő és italok mellett kíséreljük meg az alábbi kérdésekre megtalálni a válaszokat: 

  • Hogyan ismered fel a kiégés tüneteit, ha sokszor észrevétlen?
  • Mit tehetsz, ha úgy érzed a burnout áldozata vagy?
  • Milyen praktikák vannak a kiégés elkerülésére?
  • Hogyan segíts HR-esként, ha kiégést tapasztalsz a közeledben?
  • Mi segített neked és azoknak, akik burnout szindrómát tapasztaltak?

2024. 05. 31. 13:00-16:00

Vakvarjú Étterem Újlipót

1133 Budapest, Bessenyei utca 4-6. (RaM épületében)

A HR Terasz klubesemény díjmentes HR Terasz tagoknak, de regisztrációhoz kötött, 30 fő limitált létszámig, hogy kényelmesen elférjük.  A díjmentes belépőjegyeket csak a szabad helyek függvényében tudjuk biztosítani. Jelentkezz minél előbb!  

Anti-burnout-klubesemény-HR Terasz

A HR Terasz klubeseményekről

A klubeseményeinket azért hoztuk létre, hogy a népszerű online műsorok mellett személyesen is tudjunk találkozni, különleges helyszíneken, garantáltan jó társaságban. A klubesemények lehetnek kisebb- és nagyobb csoportos találkozók, kamerák nélkül. A laza hangulatú rendezvényen egy-egy témát vitatunk meg közösen a résztvevőkkel és meghívott vendégeinkkel. HR Terasz tagként lehetőséged nyílik kapcsolatépítésre és mentorálásra is. Nem utolsó szempont, hogy közben jókat eszünk-iszunk vagy élményeket gyűjtünk. Tarts velünk személyesen is! 

Helyszín és időpont

2024. 05. 31. 13:00-16:00

Vakvarjú Étterem Újlipót

1133 Budapest, Bessenyei utca 4-6. (RaM épületében)

Megközelíthetőség:

Tömegközlekedéssel az M3 metró, Lehel téri megállótól, vagy 75 trolibusz, Vág utcai megállótól, néhány perc sétával. 

Parkolási információk:

Közterületen vagy a RaM parkolóházban.

Egyéb információ:

A klubeseményünkön finom hideg előételekkel és italokkal várunk!

A rendezvény HR Terasz tagoknak díjmentes de regisztrációhoz kötött.  A rendezvényen 30 főt tudunk fogadni, hogy kényelmesen elférjünk. A díjmentes belépőjegyeket csak a szabad helyek függvényében tudjuk biztosítani.

Kérlek vedd figyelembe, hogy ez a rendezvény kizárólag emberi erőforrás területen dolgozó szakembereknek szól. HR Terasz tagként díjmentesen tudsz ellátogatni. (Ha még nem vagy tag csak regisztrálj műsorainkra vagy tudástárunkba). 

A helyszín otthona a Vakvarjú

Egy hely, ahol jó (l)enni!

Ha kóstolt már kemencében sült, éppen csak egy leheletnyit fekete csipkés szélű kenyérlángost, akkor bizony vakvarjút evett – sokfelé így hívják ezt az egyszerű, de annál finomabb népi eledelt. Megtalálja nálunk ezt is, nyáresti sörözéshez nemigen tudnánk jobbat ajánlani. Ha rafináltabb, különlegesebb étkekre vágyik, akkor is jó helyen jár: étlapunkat böngészve egészen biztosan talál olyan ínyencségeket, amelyeket máshol nem. És biztosan talál hozzájuk olyan borokat is, amelyek még finomabbá tesznek minden falatot.

Az eseményünkön szuper finom fogadófalatokkal és italokkal várunk! Ha szeretnél ebédelni akkor a klubeseményünkre egy különleges menüvel készültek melyből az alábbi linken tudsz szemezgetni. A fogyasztás nem kötelező.

HR Terasz klubesemény menük

További információ

Regisztálj most!