Készen állsz a kalandra?

Vitorlás élmény HR-eseknek

Jelentkezés lezárult 2024-re

Bonts vitorlát HR kalóz

 

Kedves HR-es kalóz társam! Gyűljünk össze a kikötőben és bontsunk vitorlát, hogy egy életre szóló élményben legyen részünk.

♦ Még soha nem voltál vitorlás hajón? Szívesen kipróbálnád? Velünk érdemes kezdeni életed vitorlás élménysorozatát! 

♦ Professzionális kapitány csapat vezeti a hajóflottát (3-5 hajóval leszünk). Új hajók. Nulla rizikó! 

♦ Minden éjszaka másik kikötő, másik város. A jó hangulat garantált. Vigyázunk rád! 

♦ Amennyiben voltál már vitorlás hajó túrán, egy Ultra All Inclusive eseményre számíts! 

♦ Reggelit a hajóra hozzuk, a vacsora az étteremben. Mindig jól felszerelt kikötőkben éjszakázunk.

 

Főbb információk

HR kalózoknak

Jelentkezés lezárult 2024-re

Lokáció

Időpont:

2024.06.22.-2024.06.26. Jelentkezés lezárult 2024-re.

Az élmény akár 7 naposra is hosszabbítható!

Indulás:

Horvátország, Sibenik

Kikötők:

Sibenik-Skradin-Tribunj-Primosten

Jegyek

Kalózjegy

1 fő részére. Elhelyezés 2 fős kabinokban.

Kabinjegy

1-2 fő részére. Akár egyedül is foglalhatsz egy egész kabint.

Tengernagyjegy

1-8 fő részére. Akár egymagadnak is foglalhatsz egy teljes hajót profi kapitánnyal!

Naszádjegy

Saját hajóval is van lehetőséged csatlakozni a kalandhoz és a programokhoz.

 

 

Amerre a szél visz

-Útleírás

A mindig verőfényes Sibenic kalózvárosban gyülekezünk a tavernák alatt, hogy kiosszuk ajándékunkat és némi útravalót az interaktív kincskereső játékunkhoz.

Ez után, mint minden leendő tengerész egy matróz képzésen veszünk részt, ahol elsajátítjuk a kikötési manővert és a legfontosabb hajós csomókat. Megismerkedünk a ,,tengeri medvékkel”, azaz hivatásos kapitányotokkal, aki a hajótokat kormányozza. Este egy íncsiklandó vacsora mellett a vénkalóz ismerteti mestertervét és hogy merre fogjuk a kincseket keresni.

Sibenik

Autópályán, könnyen megközelíthető központi fekvése és kitűnő marinája tökéletes kiindulópontja vitorlás túránknak. Dalmácia egyik legnagyobb városa, széles tengerparti sétánya és az óváros labirintusszerű sikátorain kívül több számos erőddel, és várral is rendelkezik, melyekről csodás kilátás nyílik a városra és a tengerre.

Magas színvonalú éttermei közül egyelőre maradjon meglepetés a nyitó vacsora helyszíne. Ráadásul abban a különleges élményben lehet részünk, hogy a tengeren álló vadregényes Szent Miklós erődöt mi saját hajóinkkal közelítjük meg, ahol úszkálhatunk és fel is sétálhatunk a várfalra.

(extra infó: aki korán érkezik, még a welcome party előtt, itt sok szép szabad strand van) 😉

Skradin

A Krka-folyó mentén fekszik, egyike Horvátország leghangulatosabb városainak. A vitorlás túrának azonban nem csak a hely magával ragadó bája és hosszú történelme miatt lesz ez az egyik legígéretesebb állomása.

Eljutni Skradinba hajóval egy teljesen új élmény: lenyűgöző érzés a szűk kanyonok közt haladni a Krka-folyón, miközben megpillanthatjuk a víz alatti bunkereket vagy friss kagylót vásárolhatunk a folyón telepített halászatokból. Beugrani a folyóba, ahol az édes és sós víz egymásra rétegződik, egy életre szóló élményt nyújt.

Skradin nem csak a középkori építészete és kávézókkal zsúfolt terecskéi miatt népszerű. Innen 5km-re található a természeti szépségeiről elhíresült Krka Nemzeti Park, ahova fakultatív programként sétahajóval vagy helyben kölcsönözhető kerékpárokkal juthatunk el. Valamint, itt érdemes a helyi alapanyagokat beszerezni a pasta-csatához.

Tribunj

A vízből kiemelkedő dombtetőre épült meseszép városka, ami a hajóval érkező vendégeket azonnal magával ragadja.

Ha besétálunk a szigetre, megnézhetjük a több százéves tradicionális dalmát házakat és a templomot, majd a tengerparti koktél bárokban jöhet egy finom koktél.

A pasta csatára is kitűnően alkalmas a helyszín, mert külön mólót foglalunk a vitorlás túra résztvevői számára. Ezért, ha az étel kóstolás egy kis buliba fordul, akkor sem zavarunk senkit.

Primosten

Dalmácia ékszerdobozaként becézik. A hely megőrizte mediterrán hangulatát és középkori halásztelepülés jellegét.

Az óváros keskeny utcái és kőházai, a főtér hangulatos kávézói és éttermei között fagylalt zsonglőrök szórakoztatnak.

A tengerparton jet ski kölcsönzésre és frissítő masszázsra is van lehetőség.

Élet a fedélzeten

-Ismerkedj meg a hajónkkal

Fenséges hajóink minden luxussal és fényűzéssel fel vannak szerelve, ami egy ilyen tengeri kalandhoz szükséges. Flottánk Dufour 460, Dufour 470, Elan Impression 45.1 típusú tengerjárókból állnak.

Mindkét hajó nagymerevségű teljesen zárható, kabinokkal rendelkezik. Saját segédmotorral, korszerű navigációs és kommunikációs eszközökkel vannak felszerelve.

A kabinok minőségi anyagokból formatervezők által alkotott helyiségek. Minden hajó saját mosdóval nagyképernyős televízióval, hűtővel, konyhával és megannyi bútorral van felszerelve a kényelmes utazáshoz.

A képek magukért beszélnek. Ha szeretnél többet megtudni a hajókról és az utazásról akkor regisztrálj és szívesen válaszolunk minden kérdésedre!

Hajózzunk együtt

-Csapatos vitorlázás

 

A HR Terasz élmény vitorlás kalandja egy önszerveződő esemény, amin nagyon szívesen látnánk a HR képviselőit.  

El tudunk képzelni OHE, HR Fest, Boreails, Recruitech, Magyarországi HR-Network Egyesület hajókat is… 

Ha nagyobb csapattal, esetleg szponzorként szeretnél részt venni, ne habozz. Vedd fel velünk a kapcsolatot most a

+36 20 549 7383 telefonszámon vagy az

info@hrterasz.hu e-mail címen. 

Kincsek nyomában

-Interaktív játék

Az egész utazásunkat úgy építettük fel, hogy egy játékban tudsz részt venni. A legenda szerint 350 esztendővel ezelőtt a rettegett Rumissza kalóz kapitány elvetődött a szirének tengerére.

Legénysége képtelen volt ellenállni eme gyönyörű és veszélyes lény csábító hangjának ezért örömmámorban a habok közé vetették magukat azonban Rumissza -valami különös és megmagyarázhatatlan ok folytán ellenált a csábításnak.

A szirének királynője végül rájött a ‘süketség’ okára -amely nem a viasz volt a fülbe- hanem a Rum okozta mámor. Megajándékozta Rumisszát a világ legfinomabb rumjának receptjével.

A vénséges kalóz kapitány, hogy megóvja készleteit -legfőképpen önmagától- a különleges nedűt elrejtette a tengeren. A tengerész élete alkonyán kihajózott, de nem tudni hová viszont hátrahagyott egy térképet, amely segítségével Te is meglelheted a kincseit.

Ezért tarts velünk

Szakmai kapcsolatépítés

Garantált élmény

Profi hajóscsapat

Szuper társaság

Tudj meg többet most!

Ha érdekel az egyik legkülönlegesebb HR-es élménykalandja akkor ne habozz. Jelezd érdeklődésed minden kötelezettségtől és kockázatoktól mentesen. A regisztrációt és megbeszéljük a részleteket.

Jelentkezés lezárult 2024-re

Gyakran ismételt kérdések

Nem hajóztam még, akkor jöhetek?

Igen, természetesen ez a legjobb alkalom, hogy kipróbáld a társas vitorlázást. Nagyméretű tengeri hajókkal megyünk, hivatásos legénységgel így neked nincs más dolgod csak jól érezni magad a társasággal.

Természetesen, ha van kedved kipróbálhatod a vitorla és hajókezelést is! Ha pedig vitorláztál már akkor nem is kell nagyon magyaráznunk mit jelent egy ilyen út ezen a két csodálatos hajón.

Mennyire biztonságos a vitorlázás?

Az Adriai-tenger ebben az évszakban nagyon kellemes és még a kezdő hajósok is élvezik.

A speciális tengeri vitorlásaink méretüknél fogva is kiválóan viselik a nehezebb körülményeket. A hajók nemzetközileg elismert szabványoknak megfelelő merev testtel rendelkeznek és hermetikusan zárható kabinnal. A flottában résztvevő hajók mindössze 1-2 évesek, rendszeres műszaki vizsgálaton és karbantartáson estek át.

A hajók irányításáért navigációért és kezeléséről hivatásos magyar kapitányok gondoskodnak, aki több ezer napot töltöttek tengeren és komoly helyismerettel rendelkeznek.

Természetesen minden hajónk el van látva korszerű navigációs eszközökkel rádióval, műholdas telefonnal. A biztonsági eszközök között pedig van mentőmellény GPS jeladó és mindenki kap oktatást is.

Tengeri kalandjaink során szigetek és szigetcsoportok között haladunk nyugodt vizeken, közel a partokhoz. Az Adriai-tenger ezen része abszolút nyugodt és partiőrség is jelen van, akikhez bármikor lehet fordulni segítségkérés esetén.

Csak HR-esek jöhetnek?

A HR Terasz szakmai közössége kifejezetten az emberi erőforrás területén dolgozóknak szól. A HR vitorlás programokat is kifejezetten HR-es közönségnek szervezzük, hogy segítsük a szakmai kapcsolatokat is. Kérlek ezt tartsd tiszteletben, ha más területen dolgozol.

Ha nagyobb HR csapattal, esetleg szponzorként szeretnél részt venni, ne habozz. Vedd fel velünk a kapcsolatot most a +36 20 549 7383 telefonszámon vagy az info@hrterasz.hu e-mail címen. Nyugodtan regisztrálhatsz is és megbeszéljük a részleteket!

Ha nem HR területen dolgozol, de megtetszett ez a kaland akkor írj nekünk az info@hrterasz.hu e-mail címre.

Hogyan jutok a kikötőbe és onnan haza?

Az utazás önszerveződésen alapul, de mivel ez egy klassz HR-es csapat segítünk megszervezni, hogy akár másokkal együtt utazz, ha nem szeretnél vagy nem tudsz saját gépkocsival jönni. Azért is támogatjuk ezt a megoldást mert így kisebb lesz a karbonlábnyomunk a vitorlás pedig csak szelet használ a közlekedésre 😊

Kikkel fogok együtt hajózni?

A HR Terasz csapata egy aktív szakmai közösség mely tagjainkból áll, akik emberi erőforrás területen dolgoznak.

Az utazásra jelentkezők listája nyitott lesz egymás között így akár előtte is tudtok beszélgetni. Sőt, szervezünk egy "ismerkedős" estet is ahol megbeszélhetjük az utazással kapcsolatos részleteket egy finom ital mellett.