Tudj meg többet

 

Ha érdekel egy hajós élmény HR-esekkel akkor ne habozz jelezd érdeklődésed az alábbi űrlap kitöltésével. A regisztráció minden kötelezettségtől mentes és nem minősíül megrendelésnek.

A regisztrációt követően: 

• Elküldjük Neked az ismertető anyagunkat

• Válaszolunk az utazással kapcsolatos kérdéseidre

• Tájékoztatunk az utazással kapcsolatos legfontosabb hírekről

Jelentkezés lezárult 2024-re

Szakmai kapcsolatépítés

Garantált élmény

Profi hajóscsapat

Szuper társaság

Gyakran ismételt kérdések

Nem hajóztam még, akkor jöhetek?

Igen, természetesen ez a legjobb alkalom, hogy kipróbáld a társas vitorlázást. Nagyméretű tengeri hajókkal megyünk, hivatásos legénységgel így neked nincs más dolgod csak jól érezni magad a társasággal.

Természetesen, ha van kedved kipróbálhatod a vitorla és hajókezelést is! Ha pedig vitorláztál már akkor nem is kell nagyon magyaráznunk mit jelent egy ilyen út ezen a két csodálatos hajón.

Mennyire biztonságos a vitorlázás?

Az Adriai-tenger ebben az évszakban nagyon kellemes és még a kezdő hajósok is élvezik.

A speciális tengeri vitorlásaink méretüknél fogva is kiválóan viselik a nehezebb körülményeket. A hajók nemzetközileg elismert szabványoknak megfelelő merev testtel rendelkeznek és hermetikusan zárható kabinnal. A flottában résztvevő hajók mindössze 1-2 évesek, rendszeres műszaki vizsgálaton és karbantartáson estek át.

A hajók irányításáért navigációért és kezeléséről hivatásos magyar kapitányok gondoskodnak, aki több ezer napot töltöttek tengeren és komoly helyismerettel rendelkeznek.

Természetesen minden hajónk el van látva korszerű navigációs eszközökkel rádióval, műholdas telefonnal. A biztonsági eszközök között pedig van mentőmellény GPS jeladó és mindenki kap oktatást is.

Tengeri kalandjaink során szigetek és szigetcsoportok között haladunk nyugodt vizeken, közel a partokhoz. Az Adriai-tenger ezen része abszolút nyugodt és partiőrség is jelen van, akikhez bármikor lehet fordulni segítségkérés esetén.

Csak HR-esek jöhetnek?

A HR Terasz szakmai közössége kifejezetten az emberi erőforrás területén dolgozóknak szól. A HR vitorlás programokat is kifejezetten HR-es közönségnek szervezzük, hogy segítsük a szakmai kapcsolatokat is. Kérlek ezt tartsd tiszteletben, ha más területen dolgozol.

Ha nagyobb HR csapattal, esetleg szponzorként szeretnél részt venni, ne habozz. Vedd fel velünk a kapcsolatot most a +36 20 549 7383 telefonszámon vagy az info@hrterasz.hu e-mail címen. Nyugodtan regisztrálhatsz is és megbeszéljük a részleteket!

Ha nem HR területen dolgozol, de megtetszett ez a kaland akkor írj nekünk az info@hrterasz.hu e-mail címre.

Hogyan jutok a kikötőbe és onnan haza?

Az utazás önszerveződésen alapul, de mivel ez egy klassz HR-es csapat segítünk megszervezni, hogy akár másokkal együtt utazz, ha nem szeretnél vagy nem tudsz saját gépkocsival jönni. Azért is támogatjuk ezt a megoldást mert így kisebb lesz a karbonlábnyomunk a vitorlás pedig csak szelet használ a közlekedésre 😊

Kikkel fogok együtt hajózni?

A HR Terasz csapata egy aktív szakmai közösség mely tagjainkból áll, akik emberi erőforrás területen dolgoznak.

Az utazásra jelentkezők listája nyitott lesz egymás között így akár előtte is tudtok beszélgetni. Sőt, szervezünk egy "ismerkedős" estet is ahol megbeszélhetjük az utazással kapcsolatos részleteket egy finom ital mellett.