Lépjünk kapcsolatba

A HR Terasz egy szakmai közösség, ahol együtt közösen keressük és találjuk meg a válaszokat az emberi erőforrás terület kérdéseire.

 

  • Ha kérdésed van
  • Jól jönne a szakmai támogatás
  • Ötleted van

Kapcsolati űrlap

Név(Kötelező)

Mikor érdemes írni nekünk?

Kérdésed van

Ha nem találod a válaszokat a gyakran ismételt kérdésekben akkor ne habozz megírni nekünk. A műsorainkban pedig Te is tudsz kérdezni a chaten keresztül.

Szakmai támogatásra lenne szükséged

Ha valamilyen projektben elakadtál vagy támogatásra lenne szükséged akkor megpróbálunk, a tagjaink között találni olyat, aki tudna segíteni Neked. A HR Terasz egy önsegítő csoport és hiszünk a közösség erejében. Minden kötelezettségtől mentesen tudsz támogatást kérni.

Van egy jó téma ötleted és szeretnéd, ha feldolgoznánk

A HR Terasz egy interaktív szakmai közösség ezért szívesen vesszük, ha élő adásainkhoz vagy szakmai tartalmainkhoz van esetleg ötleted. E-mellett rendszeresen küldünk tagjainknak témakutató kérdőíveket.

Szívesen lennél vendég

Műsorainkban aktív tapasztalatcsere folyik ezért egy-egy témával kapcsolatban mindig szívesen várunk Téged is, ha HR Területen dolgozol és van személyes tapasztalatod egy-egy területtel kapcsolatban.

Észrevételed van

Folyamatosan fejlődünk ahogy Te is ezért, ha szakmai anyagainkkal műsorainkkal rendezvényeinkkel kapcsolatban van észrevételed, építő jellegű kritikád akkor írd meg nekünk hiszen a HR Terasz tartalmait Neked készítjük, a közösséggel közösen.

Közreműködő lennél

A HR Terasz egy önszerveződő szakmai közösség, ezáltal szívesen vesszük azon önkéntesek jelentkezését, akik idejüket áldoznák arra, hogy segítsenek a szervezésben.

Lehet, hogy itt a válasz a kérdésedre:

Mennyibe kerül HR Terasz tagnak lenni? Tényleg díjmentes?

A HR Terasz tagság INGYENES és az is marad az emberi erőforrás területen dolgozó munkatársaink számára.

A HR Terasz tagsággal díjmentesen és korlátlanul hozzáférsz tudástárunkhoz, ahol megtekintheted műsorainkat és letöltheted szakmai tartalmainkat.

Díjmentesen tudsz helyet foglalni online élő adásinkra és kérdezni vendégeinktől, előadóinktól.

Díjmentesen tudsz részt venni szakmai munkacsoportjainkban, ahol egy-egy szakmai témát közösen dolgozunk ki, hogy részletesebb képet kapj a területről vagy a szakmai probléma megoldásáról. Ebben tapasztalt vendégeink segítenek.

 

A HR Terasz egy szakmai önsegítő közösség, amelyet együtt készítünk és tartunk fent. Ha szeretnél részt venni a közös munkában akkor várunk téged is szeretettel. Írd meg nekünk miben tudnál segíteni az info@hrterasz.hu e-mail címre.
Hogyan tudok belépni a tudástárba?

Csak regisztrálj HR Terasz tagnak és a megadott e-mail címre elküldjük számodra a tudástárunk belépési adatait. A megadott jelszóval tudsz majd bármikor belépni a tudástár oldalon.

Ingyenes az online adás megtekintése?

Igen a HR Terasz minden online adásának megtekintése ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Ha szeretnéd a soron következő adást megtekinteni akkor nincs más dolgod, mint regisztrálni.

Ha már regisztrált tagunk vagy akkor e-mailes meghívót küldünk számodra, amelyben egyetlen kattintással tudsz helyet foglalni az online adásokra.

Nem tudom megnézni az élő adást. Mit tehetek?

Az online élő adásainkat megtekintheted a HR Terasz tudástárában is. Ebben az esetben sajnos nem tudsz élő chatben kérdezni a vendégeinktől de a LinkedIn csoportunkban igen.  Ha még nem regisztráltál online adásunkra akkor regisztrálj a tudástárba. A megadott e-mail címedre elküldjük a tudástár hozzáférési adatait.

Mi az a HR Terasz?

„A HR Teraszra eljönni olyan, mint egy jó beszélgetésbe keveredni egy konferencia szünetében.”

 

A HR Terasz egy olyan inspiráló, mégis laza hely, ahol a meghívott vendégeinkkel közösen vetünk fel egy-egy hétköznapi HR problémát, majd megbeszéljük a hétköznapi vagy éppen jövőbemutató megoldásokat.

 

Megbeszéljük, hogy mit csinálnak a legjobbak, de azt is, hogy milyen megoldás lehet jó egy egy személyes HR „csapatban”.

 

…és kik a meghívott előadók? Kik vesznek részt a beszélgetésekben?

  • Pont olyan HR szakemberek, mint TE
  • Vagyis rád is számítunk egy-egy témáról való beszélgetésben szervezői felkérés alapján, vagy ha éppen nézőként lenne hozzászólásod, működő megoldásod a témához.

 

A HR Terasz egy igazi szakmai önsegítő kör, ahol néha neves mentorok bíztatnak, vagy éppen junior szakemberek mesélik el ők hogyan birkóztak meg mondjuk excelben a feladattal.

Az online rendezvény házigazdája, műsorvezetője, moderátora Fata László, aki juttatási szakértőként lehet ismerős, de digitális tartalomgyártóként 2020. óta ül a kamerák másik oldalán. (Cafeteria TREND és Heti Kutya Facebook, Youtube csatornák)

 

A HR Terasz adásai online zárt felületen kerülnek megrendezésre, de teljesen interaktívak.
Bármikor hozzá tudsz szólni a chaten, vagy éppen egy előadói linkkel egyből az adásba léphetsz saját kérdéseiddel, ötleteiddel.

Amennyiben van bármilyen téma vagy vendégötleted, ne habozz elküldeni nekünk az alábbi e-mail címre: info@hrterasz.hu

 

A belépés a HR teraszra a HR szakemberek számára egyszerű és ingyenes.

Csak regisztrálj, és utána hozzáférsz a tudásbázishoz, jövőbeli fórumokhoz.

 

Ismerd meg a csoport belső szabályait!

Hogyan tudok kérdezni a vendégektől?

Az élő adások folyamán a chat ablakban tudsz kérdezni a vendégeinktől. Ha van téma ötleted vagy véleményed bármikor várjuk szívesen az info@hrterasz.hu email címre is.

Nem kaptam meg az élő adás linkjét. Mit tegyek?

Először nézd meg, hogy biztosan az élő adásra regisztráltál-e nem csak a tudástárra. Utóbbi esetben csak a tudástárhoz és a régebbi adásokhoz tudsz hozzá férni.

Ha biztosan regisztráltál kérlek nézd meg a ’spam’ vagy ’levélszemét’ mappában a levelek között a visszaigazoló e-mailt. Sajnos néha előfordul, hogy ide kerül. Kérlek állítsd be a levelező kliensedbe biztonságos forrásnak a tőlünk kapott leveleket.

Ha nincs ott akkor kérlek írj nekünk az ugyfelszolgalat@hrterasz.hu email címre.

Hol találom a HR Terasz csoportját?

A HR Terasz csoportját a LinkedIn-en tudod elérni az alábbi linken: https://www.linkedin.com/groups/9505873/

 

Kövess minket a közösségi hálózaton