
Édes HR élet – élmények és csokoládé a HR Terasz klubdélutánján
A legutóbbi HR Terasz klubesemény igazi hedonista élménykavalkád volt – szó szerint édes formában! Ezúttal a Golden Duck Galéria adott otthont a programnak, ahol a falakat díszítő kortárs festmények teremtettek inspiráló hátteret az esthez.
A közösség ereje ismét megmutatta magát: visszatérő tagok és új arcok egyaránt csatlakoztak, hogy együtt töltsenek egy délutánt, amelyben a kreativitás, a beszélgetés és a csokoládé játszotta a főszerepet.
Nézd meg videós összefoglalónkat is! A cikk folytatódik a videó alatt.
Ötletbörze az év végi ajándékozásokról
Az esemény házigazdája és a HR Terasz alapítója, Fata László ezúttal egy közös brainstormingot vezetett az év végi ajándékozások és élményalapú jutalmazás témájában. A beszélgetés során rengeteg inspiráló ötlet és személyes tapasztalat került elő – igazi gondolatműhely alakult ki, ahol a szakmaiság és a jókedv kéz a kézben jártak.
Csokik, trüffelek, cupcake-ek – az élmény minden formában
A program édes részéről Vanya Gábor, a MyChoccy manufaktúra csokimágusa gondoskodott, aki bevezetett bennünket a kézműves csokoládék világába.
A résztvevők több állomáson keresztül kóstolhatták és alkothatták meg saját csokicsodáikat:
Trüffelkészítés: a résztvevők prémium alapanyagokból készítettek trüffelkrémeket, melyeket magvakkal és aszalt gyümölcsökkel gazdagíthattak, majd kakaóba, kókuszba vagy fahéjba forgathatták.
Cupcake-díszítés: mindenki szabadjára engedhette a fantáziáját – csokis muffinok, gyümölcspürék és lágy habok várták, hogy egyedi, „csupa csoki” műalkotássá váljanak.
Táblás csokoládékészítés: itt igazi csokimesterekké válhattunk! Temperálás, öntőforma, aszalt gyümölcsök és ehető virágok – mindenki elkészíthette saját, díszített tábláját, amit elegáns csomagolásban haza is vihetett.
Végül, a MyChoccy válogatott „party cupcakejei” koronázták meg az élményt: több mint 150 darab, 5–6 ízvariációban készült kézműves bonbon várta a vendégeket – klasszikus ízek, kreatív párosítások és egzotikus meglepetések formájában.
Közösség, beszélgetés, nevetés
Ahogy a délután vége felé közeledtünk, a galéria lassan megtelt nevetéssel, beszélgetéssel és új kapcsolatokkal. A HR Terasz klubeseménye ismét bebizonyította, hogy a szakmaiság és az élmények tökéletesen megférnek egymás mellett – különösen, ha mindezt egy csipetnyi csokoládéval fűszerezzük.
Bértranszparencia, de hogyan?
Bértranszparencia, de hogyan?
HR-es szemmel tekintjük át milyen gyakorlati előnyöket, kihívásokat és feladatokat jelent a bérátláthatóság a vállalatok számára. Jó gyakorlatokat, tapasztalatokat osztunk meg különböző nézőpontokból.


