Nyáron is veled vagyunk 

jún 11, 2024 | Bennfentes

A HR Terasz 2023 októberi indulása óta 1500 tagra bővültünk! Köszönjük nektek a megtisztelő bizalmat és azt, hogy aktívan részt vesztek online műsorainkon rendezvényeinken és véleményetekkel aktívan formáljátok a HR Terasz közösségének életét.  

Tudjuk, hogy a nyár sokaknak a szabadságról vagy éppen a nagy projektekről szól éppen ezért rengeteg tartalommal szakmai anyaggal és közösségi aktivitással készülünk nektek, hogy garantáltan mindig megtaláld azt amiért a jó HR Terasz tagnak lenni. 

HR Vitorla 2024 

Az év egyik legkülönlegesebb HR eseménye az Adriai-tengerről jelentkezik 2024.06.22-30-ig. HR kalózaink bejárják a tengereket és gyönyörű helyeket fedeznek fel, hogy közben többet tudjanak meg a csapat erejéről. Kövesd nyomon utazásaikat a HR Terasz honlapján vagy a közösségi hálózaton. Ha pedig kedvet kaptál nyugodtan iratkozz fel a HR Vitorla hírlevelére mert a regisztrálók között egy ajándék jegyet sorsolunk ki a HR Vitorla 2025-re! HR Vitorla 2024

HR Terasz Flashmob 

Az élő találkozós klubeseményeinket lazábbra vesszük a nyáron, hogy egy kisebb nagyobb program keretében tudjunk találkozni veletek. Tervbe van bringázás a Velencei tó körül, könnyed borozás Etyeken vagy bármi, amit csak szeretnétek. Várjuk az ötleteket is az info@hrterasz.hu e-mail címre.

Tudástár 

Ha kimaradt valamelyik műsor akkor nyugodtan keresd ki és nézd meg tudástárunkban utólagosan is. Ha kérdésed van a vendégekhez vagy a témával kapcsolatban akkor csak írd meg nekünk és segítünk megválaszolni. A tudástárban bővítjük a letölthető szakmai anyagok körét, hogy könnyítsük a napi munkád. Lépj be itt a tudástárba

Szakmai blog 

Kövesd figyelemmel szakmai blogunkat, ahol az általatok leginkább fontosnak tartott témákról készülnek bejegyzések a HR világából.  Kifejezetten olyan tartalmakat készítünk, amelyek segítenek a HR változó világában eligazodni vagy inspirációt adnak Neked. Blogunkat itt találod.

Online műsorok

A kéthetente jelentkező online műsoraink szeptemberig nyári szünetre mennek, hogy izgalmasabbnál izgalmasabb témákkal és vendégekkel tudjon készülni nektek a stáb szeptemberig.