RENDEZVÉNYEK

-Találkozzunk személyesen is a HR Terasz rendezvényein, klubeseményein

A HR Terasz rendezvényeit azért hoztuk létre, hogy a szakmai közösségünk az online interaktív műsorok mellett személyesen is össze tudjon jönni. Szervezünk kiscsoportos klubeseményt, ahol a megszokott laza hangulatban járunk körbe egy témát és közben jókat eszünk iszunk.  Szervezünk olyan nagyobb rendezvényeket is, ahol a fókusz az élményeken van. A HR Terasz egy nonprofit szerveződés, ezért a legtöbb eseményünk a HR Terasz tagoknak díjmentes vagy önköltséges. Ha van kedved HR-esként csatlakozni csak regisztrálj műsorainkra vagy Tudástárunkba.

Aktuális események:

Anti-burnout-klubesemény-HR Terasz

Anti-BURNOUT

Hogyan kerüljük el HR-esként a kiégést?

2024. 05. 31. 13:00-16:00

Vakvarjú Étterem Újlipót

1133 Budapest, Bessenyei utca 4-6. (RaM épületében)

A burnout szindróma alattomosan őrli fel a munkavállalók és a terhelt HR-es életét is. A HR Terasz csapatával egy élő rendezvényen finom üdítő és italok mellett kíséreljük meg az alábbi kérdésekre megtalálni a válaszokat: 

  • Hogyan ismered fel a kiégés tüneteit, ha sokszor észrevétlen?
  • Mit tehetsz, ha úgy érzed a burnout áldozata vagy?
  • Milyen praktikák vannak a kiégés elkerülésére?
  • Hogyan segíts HR-esként, ha kiégést tapasztalsz a közeledben?
  • Mi segített neked és azoknak, akik burnout szindrómát tapasztaltak?
HR Vitorla - Vitorlás élmény HR-eseknek - HR Terasz

HR Vitorla 2024

-Vitorlás élmény HR-eseknek

2024.06. 22-26.

-Adriai-tenger

Jelentkezés lezárult.

Kedves HR-es kalóz társam! Gyűljünk össze a kikötőben és bontsunk vitorlát, hogy egy életre szóló élményben legyen részünk. A HR Terasz csapata kalózokat toboroz, hogy vitorlás naszádunkkal felderítsük a tengerek és szigetek kincseit, mindeközben remekül szórakozzunk és lakomázzunk. Igazi élmény utazás interaktív játékkal, ultra all inclusive vitorlásokkal és rengeteg jó fej kollégával. Ne hagyd ki az év egyik legkülönlegesebb HR kalandját! 

Parterünk ajánlata

Programajánló: Business Fest 2024 - HR Terasz

Business Fest 2024

-Az üzlet társasjáték. Ne játszd egyedül!

2024. 06.13.

-Millenáris (Budapest)

Millenáris, Budapest

Az üzleti siker egyik titka az iparágakon átívelő szakmai és személyes kapcsolatokban rejlik. Ehhez pedig 2024.06.13-án minden adott lesz, a Business Fest teremti meg ezt a széles körű inspirációs és kapcsolatépítési lehetőséget számodra!

Az üzleti világ dinamikusan változik és ma már nem elegendő kizárólag a saját szakterületeden belül gondolkodnod. Az üzleti sikerhez elengedhetetlenül fontos, hogy átlépd a szűk szakmai kereteket és felismerd, hogy az együttműködés és a tapasztalatcserék átívelnek az egyes területek határain. 

Kövess minket a közösségi hálózaton