Programajánló: Business Fest 2024

ápr 30, 2024 | Rendezvény

Az üzleti siker egyik titka az iparágakon átívelő szakmai és személyes kapcsolatokban rejlik. Ehhez pedig 2024.06.13-án minden adott lesz, a Business Fest teremti meg ezt a széles körű inspirációs és kapcsolatépítési lehetőséget számodra!

Az üzleti világ dinamikusan változik és ma már nem elegendő kizárólag a saját szakterületeden belül gondolkodnod. Az üzleti sikerhez elengedhetetlenül fontos, hogy átlépd a szűk szakmai kereteket és felismerd, hogy az együttműködés és a tapasztalatcserék átívelnek az egyes területek határain. Tudjuk, hogy a HR-esként számodra különösen fontos ez a megértés, hiszen a humánerőforrás területe érinti és összekapcsolja szinte az összes üzleti területet. Ennek kapcsán ajánljuk jó szívvel a 2024. június 13-án megrendezésre kerülő Business Festel.

Nem érdemes kimaradni, hiszen:

● a top cégek top vezetői mind ott lesznek,
● a HR, az IT, az e-kereskedelem, az iroda újragondolásának mesterei csúcsra járatják a szakmai flowt,
● 500+ előadó,
● 3000+ CXO és mindenki, aki a hazai vállalati szféra vezető döntéshozói között kíváncsi arra, mit tanulhat másoktól, ott lesz.

CXO TALKS

 

Trendek, dilemmák – olvasunk, hallunk róluk, de mit jelentenek a hazai valóságunkban? Témák, melyek feszítenek mindenkit, hatással vannak ránk, de ritkán van lehetőség különböző nézőpontokból megvitatni őket. Best practicek helyett dilemmákat, közös gondolkodást, vezetői területeken átívelő nézőpontokat mutatunk a technológiai forradalom és az új kihívások tükrében.

HAPPINESS

Megismerkedünk azzal, hogy a harmonikus vezetői lét és az üzleti siker hogyan viszonyul egymáshoz. Vajon lehet-e boldog egy üzleti vezető a munkában is anélkül, hogy üzleti sikereik lennének? Vajon az üzleti siker önmagában elegendő-e egy kiegyensúlyozott vezető számára vagy hozhat boldog pillanatokat?

AI REVOLUTION BY BILLINGO

Az AI technológiák nélkülözhetetlenek a vállalkozások számára: növelik a hatékonyságot, segítik a döntéshozatalt és javítják az ügyfélélményt. Hogyan alkalmazzuk őket a KKV-kban? Ismerd meg az AI által kínált lehetőségeket és sikertörténeteket hazai és külföldi vállalkozóktól, fedezd fel az új vezetői készségeket és az AI bevezetésének emberi oldalát!

PRODUCTIVTY RESERVE BY CHEQ

A belső kommunikáció kulcsfontosságú minden szervezet életében. Kihívásokkal teli világunkban elengedhetetlen, hogy minden munkavállaló elkötelezetten haladjon a közös cél felé. Fontos az AI fejlesztése, de ne feledkezzünk meg a kékgallérosok digitalizációjáról.

Kérdés, hogyan vonjuk be őket hatékonyan a cég életébe, hiszen ők a termelékenység alapjai. 

MOBILITY & SUSTAINABILITY BY ARVAL

Felfedezzük a zöld mobilitás új világát és megismerjük a legfrissebb trendeket, innovációkat a fenntartható közlekedés terén.Milyen kihívások és tényezők mozgatják a gépjárműpiacot? Milyen mobilitási megoldásokat figyelhetünk meg Európában és itthon? Tények & tévhitek az elektromos autózásról! Mobilitás, mint juttatás – Még mindig menő a cégautó vagy az új generáció új megoldásokat kíván?

 

BRIDGE ROOM: MIT HAGYUNK HÁTRA?

3 korszakot járunk be, ami a Magyarországról induló, az ország határain valamiért túllépő/túllépni akaró értékteremtés három fázisa. Programunk azt boncolgatja, mennyire számít, hogyan és hol építjük azt a bizonyos sikert és mit hagyunk magunk mögött – akár menedzserként, akár alapítóként, mi: akik már célba vették a nemzetközi pályát, akik már célba is értek és akik vissza is hoznak a sikerükből

Előadóink sora is folyamatosan bővül, ők már biztosan velünk tartanak június 13-án:

Csanak Gabriella / Microsoft, CMO, Central Europe

Frei Tamás / Cafe Frei, Chairmen of the Board

Gazsi Zoltán / Eisberg Hungary, Ügyvezető

Incze Kinga Whitereport & Mediaspace.global Founder & CEO

Kerek István / ChatGPT magyarul csoport alapítója,  AI Üzletfejlesztési Szakértő

Pásztor Anna / Énekesnő, Anna and the Barbies / Civilút Alapítvány, Varázsceruza- program mentor

Patai Zoltán / Eversync. Co-founder &CEO

Piroska Tímea / Antener Képzési Központ, Coach/ Z-Press Kiadó, Ügyvezető

Sarah Lewis / Appreciating Change, A Pozitív pszichológia az üzleti életben c. könyv szerzője

Sárospataki Albert / Billingo Technologies Zrt., Vezérigazgató

Szertics Gergely / AI Partners, CEO

Ördög Nóra, műsorvezető

Wéber Gábor/ Agenc Magyarország Kft., Ügyvezető

 

Az inspiráció, ihlet forrása a sokszínűség, melyben nem szűkölködik a Business Fest, hiszen lehetőséged lesz iparágakon átívelő szakmai kapcsolatokat építeni. Emellett a Business Fest 4 másik szakmai fesztiválnak is otthont ad – HR Fest, IT Fest, Sales Fest, Ecommerce Fest – amely remek alkalmul szolgál más területekről érkező szakemberekkel való találkozásra is. 

 

Találkozzunk június 13-án a Millenárison!

Ne feledd, az üzlet társasjáték. Ne játszd egyedül!

Részletes információk és jegyvásárlás itt.