Különleges vitorlás kaland HR-eseknek

febr 29, 2024 | Bennfentes

Hajós kalandok, buli, kincskeresés, szakmai kapcsolatépítés az év egyik legkülönlegesebb HR eseményén. 

A tenger hívó szava, a vitorlák suhogása és a nap sugarai által megvilágított kristálytiszta víz, mind-mind az élet örömeinek csalogató hangja. A HR Terasz szervezésében, most egy különleges lehetőség nyílik meg azoknak az emberi erőforrás területen dolgozóknak, akik az élmények útján szeretnék felfedezni az Adriai-tenger varázsát.

A kényelmes hajózás varázsa

A kaland Sibenikből, Dalmácia egyik leggyönyörűbb kikötőjéből veszi kezdetét, ahol a friss tengeri szellő már felkészít a kalandokra. Ne aggódj, ha még nem ültél vitorláson. Tapasztalt kapitány fogja vezeti a minden kényelemmel felszerelt hajót, a legénység is ott lesz, hogy biztonságban és komfortosan érezék magukat a HR Kalózok. Egy Ultra All Inclusive eseményre számíts, ahol szinte minden igényedet kielégítjük. Reggelit a hajón szolgálunk fel, míg a vacsora étteremben vár ránk. Mindig jól felszerelt kikötőkben éjszakázunk, így a kényelem garantált. A legfontosabb, hogy a HR Vitorla csapatával együtt felfedezzük fel az Adriai-tenger gyöngyszemeit.

Kikötőkön át a kincsek a nyomában

Minden nap másik kikötőben horgonyzunk le, így folyamatosan új városok, új környezet és új élmények várnak rád. Az első állomás a lenyűgöző Krka-folyó kanyonjai, ahol nem csak a természeti szépségekben gyönyörködünk, de kincseket is keresünk a környék rejtett zugaiban. Tovább haladva érintjük a varázslatos Tribunjot, ahol a több százéves dalmát házak és a történelmi templomok lenyűgöző látványa kíséri utunkat. A következő kikötőnk Primosten, az itt töltött időnkben az óváros szűk utcáin sétálhatunk, miközben a zsonglőrök mutatványait élvezzük, teljesen elengedhetjük a mindennapok gondjait és csak a pillanatnak élhetünk. Az utazás során ráadásul egy igazi kalózkaland is vár rád. A kikötők nem csak egyszerű megállók, hanem egy rejtélyes kalózkincs helyének titkos állómásai is.

Ne hagyd ki életed kalandját!

Ha még soha nem voltál vitorlázni, vagy ha már tapasztalt tengeri utazó vagy, a HR Vitorla élmény kalandja tökéletes választás lehet számodra. Garantáltan felejthetetlen élményekben lesz részed egy fantasztikus társaságban, professzionális kiszolgálással mindezt lenyűgöző tájakon keresztül.

Készen állsz a kalandra? Vitorlás élmény HR-eseknek

Kedves HR-es kalóz társam! Gyűljünk össze a kikötőben és bontsunk vitorlát, hogy egy életre szóló élményben legyen részünk.