Boldog karácsonyt és sikerekben gazdag 2024-es évet!

dec 12, 2023 | Adásban

Köszönjük nektek, hogy ennyien részt vettetek élő műsorainkon és kérdéseitekkel, ötleteitekkel segítetek igazi szakmai közösséggé varázsolni a HR Teraszt. Ezúton is szeretnénk boldog karácsonyt és sikerekben gazdag új évet kívánni a HR Terasz csapatának nevében. 

Reméljük, hogy élő beszélgetéseinkből sokan merítettek ötletet a mindennapi munkátokhoz és sikerült pár kérdésetekre is választ találni, vendégeink vagy a közösség által. Mi nagyon élveztük a közösen töltött időt és azt a sok pozitív visszajelzést, amelyet tőletek kaptunk!

Az ünnepek alatt is megtalálsz minket, hiszen a tudástárunkban visszanézheted eddigi műsorainkat és olyan extra tartalmakat találsz, amelyek segítenek a HR-es munkádban.

Ajánljuk figyelmedbe szakmai blogunkat, ahol a műsoraink mellett az emberi erőforrás terület legérdekesebb témáiról írunk Neked.

A közösségi hálózatunkon pedig mindig találsz egy érdekes hírt, eseményt vagy szavazást.

Fontos a véleményed, mert a HR Terasz műsorait és tartalmait nektek készítjük, közösen veletek. Ne habozz, ha ötleted vagy észrevételed van, írd meg nekünk az info@hrterasz.hu e-mail címen vagy a közösségi csatornáinkon keresztül.

Ígérjük, hogy a 2024-es esztendőben is színvonalas élő beszélgetésekkel, hasznos tudásanyagokkal és garantált jó hangulattal készülünk. Tarts velünk!

HR Terasz csapat

Tekints meg az élő adásainkat vagy nézd vissza őket a tudásátárban! Ha még nem regisztráltál akkor kattints a gombra.